02Napjainkban hatalmas szerepet játszik a környezettudatosság és a környezetünk megóvása. Rengeteget olvashatunk arról, hogy sok kicsi sokra megy, mindenki tehet valamit a környezetünk megóvása érdekében. Mi is egy ilyen „kicsi” vagyunk és minden tőlünk telhetőt igyekszünk megtenni. Mi is lehetnénk egy a sok költöztető vállalkozás közül, de a Költözz- Zölden csapata nem csak profi költöztető munkát végez, hanem mindezt környezettudatosan teszi!

  • Minden csomagolóanyagunk újrahasznosított. Igényelhetnek költöztető dobozt, mely garantáltan újrahasznosított papírból készült, ahogy a ragasztószalagunk is. Költözés után a csomagolóanyagokat igény szerint elvisszük és szelektív konténerbe helyezzük, így időt spórolhatnak a felesleges és haszontalan csomagolások eltüntetésével.
  • Szelektív lomtalanítást is végzünk. Miben más ez, mint egy sima lomtalanítás? Költözés előtt vagy után, megunt illetve kidobásra ítélt bútoraikat és egyéb tárgyakat elszállítjuk egy hulladékudvarba, ahol szétválogatva újrahasznosítják őket.
    A szelektív lomtalanítás szolgáltatásunk nem csak a költözni vágyóknak opcionális, bárki szeretné igénybe venni, az év 365 napján keressen minket bizalommal.

rolunk4

  • Gépjárművünk 2019. Euro 6-os AdBlue technológiával felszerelt autó. Az AdBlue egy olyan folyékony adalék, mely a szelektív katalitikus redukció (SCR) során ammóniává alakulva majdnem 100%- ban ártalmatlan nitrogénné és vízgőzzé alakítja a kipufogógáz ártalmas nitrogén- oxidjait.
    Példának okáért, hogy szemléltessük, miért hasznos ez a technológiai vívmány: vegyünk egy 2000-ben gyártott, 19 éves autót, melynek a káros nitrogén- oxid kibocsátása 0,56 g/ km. Ezzel szembe a Költözz- Zölden AdBlue autónk nitrogén- oxid kibocsátása 0,08 g/ km.
  • Ezen kívül folyamatosan bővülő facebook adatlapunkon (Költözz- Zölden) tippekkel szolgálunk a hasznos és praktikus költözés érdekében és a környezettudatos költözés/ költöztetés jegyben.

Please publish modules in offcanvas position.